Κτηματομεσιτική Εταιρεία ΑΝΤΙΟΠΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣΕπικοινωνία  
 

Κτηματομεσιτική Εταιρεία ΑΝΤΙΟΠΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ


Καλώς ορίσατε στην Κτηματομεσιτική Εταιρεία ΑΝΤΙΟΠΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

Το όνομα ΑΝΤΙΟΠΗ είναι συνώνυμο με υψηλού επιπέδου οικιστικά και επαγγελματικά ακίνητα στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας καθώς και επιλεγμένες βίλλες και ακίνητα υψηλής αισθητικής ανά την Ελλάδα, τα νησιά και Ευρωπαϊκές χώρες.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα των ακινήτων και παρέχει ένα σύνολο άρτιων υπηρεσιών όπως: πωλήσεις και ενοικιάσεις οικιστικών και επαγγελματικών ακινήτων, επίσημες εκτιμήσεις, διαχείριση ακινήτων, μελέτες εσωτερικών χώρων, νομική και χρηματοδοτική υποστήριξη, συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας μας βασίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό της που χαρακτηρίζεται από άριστη γνώση της αγοράς και τον απόλυτο επαγγελματισμό.

Με την δεκαπενταετή εμπειρία μας στον τομέα των ακινήτων ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις της αγοράς με ταχύτητα, αξιοπιστία και ευελιξία στην πολυπλοκότητα των υπηρεσιών που ζητούνται.

Αγκαλιάζουμε την αλλαγή της αγοράς και υιοθετούμε πρωτοποριακές και σύγχρονες μεθόδους στην προώθηση και την διαχείριση των ακινήτων εφάμιλλες διεθνών οίκων, διότι διαθέτουμε ισχυρή θέληση και γνώση για την βελτίωση του τρόπου που αυτή λειτουργεί.

Με στόχο την συνεχή και αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών και απαιτήσεων της αγοράς, το έμπειρο δυναμικό της εταιρείας μας είναι στην συνεχή και άμεση διάθεση των πελατών μας ακόμη και τα Σαββατοκύριακα.
 
 
© Copyright 2013 Antiope & Associates. All rights reserved. - Site Map
Web Design Greece